Despre BVH Rubber

BVH RUBBER este o societate cu capital privat, avand ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de articole tehnice din cauciuc. O alta activitate de baza o constituie asigurarea de servicii de vulcanizare si servisare, compania noastra detinand echipe experimentate care se pot deplasa in orice locatie din tara.

Personalul nostru va fi intotdeauna acreditat si calificat. Oamenii nostri sunt in permanenta implicati in procesul de productie al articolelor din cauciuc prin supravegherea procesului tehnologic si respectarea termenelor de livrare.

Increderea castigata pana acum in serviciile si produsele noastre ne obliga sa continuam sa ne perfectionam si sa oferim aceeasi calitate si pe viitor.

Compania noastra si-a castigat un loc important in domeniul fabricarii articolelor tehnice din cauciuc datorita principiilor promovate de la inceput:

  • CALITATE

  • FLEXIBILITATE

  • DIVERSITATE

  • PROMPTITUDINE

In anul 2014 ne propunem investitii pentru mentinerea la nivel inalt a calitatii produselor noastre.

Portofoliul important de clientii foarte mare arata faptul ca in timp acestia au ramas clienti fideli ai produselor noastre si in anul 2014 ne dorim adaugarea de noi nume pe lista de portofoliu.