Benzi transportoare rezistente la ulei

BVH Rubber produce si comercializeaza benzi transportoare rezistente la ulei. Acest tip de benzi transportoare rezistente la ulei sunt compuse din mai multe straturi, sunt acoperite cu elastomeri extrem de rezistenti la petrol si conceputi pentru a rezista contactului cu orice tip de ulei sau vaselina. Sunt de asemenea, rezistente la solventii alifatici si aromatici, precum şi la uzura datorata frecării şi tăierii.

Aceste benzi transportoare rezistente la ulei pot fi utilizate cu succes la temperaturi cuprinse între – 35 ° până la +80°C. Sunt ideale pentru transportul de seminţe oleaginoase, cocsului de petrol, deşeuri urbane, fosile aditivate, îngrăşăminte, piese de metal lubrifiate.

Pentru a comanda acest tip de banda, beneficiarul trebuie sa mentioneze urmatoarele: tipul de ulei si compozitia acestuia, detalii despre regimul de temperatura, detalii despre benzile utilizate anterior.

Invelisul exterior al Benzi transportoare rezistente la ulei este fabricat din poliamida/ poliester (EP) sau poliester/ poliester (EE).

Benzile rezistente la ulei sunt disponibile in mai multe variante :

  • MOR – banda antistatica cu rezistenta medie la uleiuri. Temperatura de lucru: intre -30ºC si +70°C;
  • G – banda antistatica cu rezistenta buna la uleiuri. Temperatura de lucru: intre -30ºC si +80°C;
  • ROS – banda antistatica cu rezistenta excelenta la uleiuri minerale si animale. Temperatura de lucru: intre -30ºC si +100°C.

Caracteristici al benzi transportoare rezistente la ulei

Tip RR AR ABR Caracteristici tehnice
MOR 150 350 200 Benzi cu rezistenta medie la ulei. Temperatura de lucru: -30 la 70°C
G 150 350 200 Benzi cu rezistenta buna la ulei. Temperatura de lucru: -30 la 80°C
ROS 150 350 150 Benzi cu rezisnta excelenta la uleiuri minerale. Temperatura de lucru: -30 la 100°C