Benzi transportoare din cauciuc

BVH Rubber produce si comercializeaza o gama larga de benzi din cauciuc. Transportul cu benzi de cauciuc este unul din cele mai raspandite tipuri de transport continuu. Benzile din cauciuc transportoare pot fi realizate intr-o gama foarte mare de dimensiuni (lungime, latime si grosime). In functie de domeniul de utilizare al benzilor transportatoare pot fi :

benzi transportoare

BVH Rubber produce si comercializeaza benzi din cauciuc transportoare cu insertie textila … Detalii

banda-cord-cu-break

BVH Rubber produce si comercializeaza benzi din cauciuc transportoare din cauciuc speciale Detalii

benzi transportoare cu insertie metalica

BVH Rubber produce si comercializeaza benzi din cauciuc transportoare cu insertie metalica … Detalii

Principalul domeniu de activitate il reprezinta producerea si comercializarea de benzi din cauciuc. Tipurile de benzi de cauciuc produse si comercializate de BVH Rubber sunt urmatoarele: benzi din cauciuc cu insertie textila, benzi din cauciuc cu insertie metalica sau benzi din cauciuc speciale. Benzile din cauciuc sunt utilizate pentru transportul continuu in linie dreapta, pe orizontala sau pe plan inclinat. Benzile de cauciuc pot transporta diverse materii prime si materiale, dupa cum urmeaza: carbune, sorturi de piatra, nisip, balast, cereale, diverse tipuri de produse alimentare  etc. Tipurile acestea de benzi din cauciuc sunt utilizate: in industria miniera, atat in carierele de suprafata, cat si cele de subteran, industria metalurgica, in industria materialelor de constructii, industria alimentara etc.

Benzile din cauciuc produse si comercializate de BVH Rubber au urmatoarele caracterisitici:

  • Flexibilitate transversala

  • Absorbtie vibratii la eventuale deformatii locale

  • Rezistenta mare la uzura in timp

Aceste benzi din cauciuc transportoare sunt tratate special pentru a rezista in cele mai vitrege conditii: sa reziste la temperaturi scazute si ridicate, la diversi produsi chimici, la acizi, la uleiuri, la taieturi, la intemperii, etc.

BVH Rubber poate asigura imbinarea benzii transportoare si la sediul clientului, poate oferi toate operatiile de taiere, decupare, bizotare, presare şi ghilotinare in propria fabrica, producand benzi transportoare din cauciuc la dimensiunile comandate de catre client.