Aparate de reazem din neopren

19.1

BVH Rubber fabrica aparate de reazem din neopren in conformitate cu SR EN 1337-3/2006, sunt folosite in suprastructurile inchise, cum ar fi drumuri si poduri de cale ferata, precum si la alte lucrari industriale si de sustinere. Aceste dispozitive sunt fabricate din neopren si structuri succesive de frete de otel. Aparate de reazem din neopren sunt folosite la temperaturi variind între -35 ° C şi +70 ° C.
Amestecurile de cauciuc si neopren se folosesc pentru fabricarea de aparate de reazem din neopren. Aparate de reazem din neopren se folosesc pentru a asigura o buna rezistenta la intemperii, in special in actiunea ozonului si a luminii soarelui, a flacarilor, impotriva ciupercilor, actiunii acizilor anorganici, a gazelor naturale, petrolului, apei calde şi a acizilor organici.

aparate-reazem

u = latime b = lungime h = inaltime n = numar de straturi din neopren tn = grosimea stratului de neopren T = grosimea totala a straturilor de neopren nf = numar de armaturi tf = grosimea armaturilor Rc = reactiuni vertical pe un aparat – valori de calcul Rn = reactiuni vertical pe un aparat – valori normale U si Ѳ = deformatii maxime admisibile din sarcini de calcul